Despre noi

Mida Mob este o companie care activeaza in industria mobilei.


Produsele comercializate sunt de foarte buna calitate, iar preturile practicate sunt dintre cele mai atractive.
Aceste caracteristici dominante ale produselor comercializate de Mida Mob , precum si buna si corecta comportare in afaceri a conducerii acestei societati a determinat marirea continua a pietei de desfacere.
Cererea de mobila este in continua crestere, acoperirea acesteia realizandu-se prin marirea capacitatilor de expunere si diversificarea gamei de produse.

De asemenea, compania noastra executa mobilier la comanda pentru casa, spatii comerciale, sedii firme, hoteluri, etc..
Executam orice tip de mobilier, cel mai uzual fiind mobilier de bucatarie, dormitoare, living-uri, holuri, masute, comode, amenajari spatii.

 

Principalele noastre atu-uri sunt:


  • Rapiditate in livrarea comenzilor 
  • Preturile produselor (60-65% din pretul pietei)
  • Diversitate

Gama de mobilier comercializata de Mida Mob este foarte diversificata, adresându-ne tuturor categoriilor de consumatori. Pe parcursul timpului ne-am largit considerabil gama de produse, comercializand astfel: bucatarii, dormitoare, camere pentru copii, camere de zi, mese, comode, biblioteci, mese de birou, modele care sunt expuse  în magazinele noastre de prezentare.
Noi încercam pe cât posibil sa satisfacem dorintele clientilor în materie de mobilier de aceea întotdeauna venim cu idei noi, cu modele cât mai diversificate si moderne, dar în acelasi tip de o calitate superioara.
Mobilierul este executat din pal melaminat, MDF, panouri furniruite, intr-o gama foarte variata de nuante si culori.

  • Flexibilitate

La oricare dintre modele din gama de moblier comercializata se poate alege combinatia de culori dorita din paleta de culori standard, fara preturi suplimentare.

  • Calitate

Întreaga gama de mobilier este produsa din materiale si componente de la producatori cu renume în industria mobilei, sub un control strict al calitatii.

Va asteptam in magazinele noastre!

Newsletter
Contact
Showroom ELITE CENTER,
Bulevardul GHENCEA nr.134, parter
0747.044.669